безлихвен кредит до заплата-main

Безлихвен Кредит До Заплата - Какво е това?

Безлихвен кредит до заплата е кредит с нула процента лихва. Тези кредити винаги са с еднократна вноска в предварително определения срок. Често срещаме промоции, които рекламират безлихвени кредити, кредити с нула процента лихва и така нататък. През последните години подбни предложения станаха ежедневие и у нас. В Западна Европа този вид услуга е много популярен и се използва често от потребителите.

За какво е подходящ кредит до заплата?

Предложенията за безлихвен кредит до заплата обикновено е с определен кратък срок за връщане на сумата. В този случай клиента трябва да е сигурен, че ще успее да покрие задължението в срок и по този начин, да се възползва от специалните предложения на пазара. Ако нямате възможност да спазите срока, попитайте кредитната компания, какви са лихвите и вноските ако решите да удължите срока. В повечето случаи, кредита ще бъде променен в такъв, който вече ще начислява лихва и ще удължи срока на кредита.

Предимства на безлихвения кредит до заплата

  • Едно от основните предимства на кредита до заплата е, че кандидатстването е изключително опростено и лесно. Може да го направите, както от мобилния ви телефон, така и по интернет. По този начин спестявате много от времето ви.
  • Одобрението е в рамките на работния ден и процедурата е максимално опростена и удобна.
  • Усвояването на сумата е по банков път, по сметка посочена от клиента. Също така се предлага и опция, кредита да се получи и на каса в Изипей. Третият начин е, сумата да я получите в брой в офис на фирмата за бързи кредити.

Както виждате, избора е изключително богат, като предоставя максимално удобство на кредитополучателя.

Какви са условията?

Изискванията са стандартни и сведени до минимум:

  • Валидна лична карта
  • Клиента трябва да бъде пълнолетен гражданин, тоест поне на 18 години.
  • Постоянна работа на трудов или граждански договор от поне 6 месеца без прекъсване
  • Чисто ЦКР. Всяко непогасено задължение в срок в миналото, може да се отрази неблагоприятно при одобрението за кредита.

Това са основните изисквания, които фирмите за бързи кредити имат към клиентите.

безлихвен кредит до заплата-main

Какво да имате предвид?

Разбира се, като всеки кредит и безлихвен кредит до заплата да изтеглите, то той трябва да бъде върна в срок. Не ви съветваме да използвате подобни кредити ако мислите, че няма да може да ги върнете в срок. Защо? Най-бързия отговор на този въпрос е: защото това ще се отрази негативно на вашето ЦКР и ще направи тегленето на бъдещи кредити много трудно. Наистина не си струва, за малка сума пари да затрудните достъпа ви до финансиране в бъдеще. Независимо дали ще кандидатствате за потребителски, ипотечен или друг вид кредит.

В заключение: кандидатствайте за кредит, когато имате наистина нужда и увереност, че ще може да го върнете в срок. Ако имате съмнения, по-добре вземете заем от приятел, близък или роднина. Разбираемо е, че в днешно време има много примамливи оферти и искаме да си ги позволим. Например в повечето магазини, вече се предлагат най-различни стоки на изплащане, като бяла и черна техника например. Бъдете разумни в тегленето на кредит и харченето.