Кредит до заплата – всичко, което трябва да знаеш!

kredit do zaplata

Кредит до заплата - всичко, което трябва да знаеш!

Ситуацията е позната: пари почти не остават, заплатата не е скоро и трябва да “оцелееш” няколко седмици. Да не говорим за непредвидени обстоятелства: сватба на приятел, повреда на автомобил, спешен медицински случай. Спешно имаш нужда от кредит до заплата.

В такъв момент популярният въпрос в съзнанието е: „откъде да взема бързи пари или заем до заплата?“

Първата мисъл, която ти идва на ум, е да заемеш необходимата сума от приятели или роднини. Но не искаш да разваляш връзката и да се изчервяваш, ако не е възможно да върнеш сумата навреме.

Старите „добри“ заложни къщи с удоволствие „помагат“. Но сътрудничеството може да завърши с неприятни последици.

Да заемеш средства от банката? Това е дълъг процес и докато събираш документите, намираш поръчители и преминаваш проверките, необходимостта от заем може просто да изчезне.

За щастие живеем във време, когато почти всичко може да се направи, без да се излиза от вкъщи, дори да се осигури кредит преди заплата онлайн.

Ако покупките могат да бъдат направени през интернет, какво ти пречи да поискаш бърз кредит по подобен начин?

Вземането на кредит до заплата вече е по-лесно. Много компании предлагат необходимата сума само за няколко минути и то изцяло онлайн.

Кой може да вземе кредит до заплата?

  • граждани на България
  • лица над 21 години

Изгодно е да вземеш бърз кредит преди заплатата по редица причини. Първо и най-важно, това може да се направи безплатно. Заявката за кредит в повечето случаи е безплатна. Сумите пък варират от 100 до около 3000 лв., така че колкото и пари да ти трябват, фирмите за бързи кредити ще покрият диапазона, който ти е необходим, а за какво ще ги използваш – решаваш ти.

Втората причина е скоростта. Когато трябва спешно да вземеш кредит до заплата, „класическите“ финансови компании – банките сякаш нарочно не бързат да разглеждат документи и да дават решение. Микрофинансовите организации – така наречените фирми за бързи кредити – правят нещата по по-различен начин. Отнема няколко минути от момента на кандидатстване до получаването на средства по банковата ти карта или в удобен офис на Изи Пей.

Третата причина е лоялността. Забрави за удостоверения от местоработата, тълпа от поръчители, извлечение от банки и офиси и всякакви бюрократични институции. Ще ти трябва само лична карта. Лошата финансова история също не е задължително да е пречка.

Четвъртата причина е финансиране без обезпечение. За разлика от заложните къщи, цялото имущество остава при теб. Не е необходимо да оставяш някаква вещ като гаранция или да обясняваш надълго и нашироко за какво ти е нужен кредитът до заплата.

Как да получа кредит до заплата онлайн?

кредит-до-заплата
  • На сайта посочваш сумата, от която имаш нужда;
  • Попълваш личните си данни;
  • Избираш срока на изплащане, който е най-удобен за теб;
  • Получаваш документите си за кредит на имейл
  • Вземаш си парите;

Толкова е лесно!

И все пак винаги те съветваме да провериш за скрити такси и поръчители и да питаш следните неща:

  1. “Колко ще върна в края на периода?”
  2. “Какви такси имате?”

Има компании, които те таксуват за всичко без дори да знаеш. Внимавай, за да не се окаже накрая, че имаш да плащаш за услуги, от които не знаел, че можеш да се възползваш. Документите за кредит стандартно са доста дълги и може да не разбереш всичко. Важно е да питаш.

  1. “Имате ли изискване за поръчител?” и “Колко трябва да върна, ако не намеря поръчители?”

Ако изясниш тези 3 въпроса, то ще си спестиш много главоболия.

Кредитирането в Макс Кредит е направено изключително лесно и прозрачно за клиентите. Тези, които са ползвали нашите услуги знаят, че изискване за поръчители няма, документите са напълно безплатни, а ако имаш какъвто и да е въпрос, то винаги можеш да се свържеш с наш оператор, който да отговори на всичките ти въпроси.